top of page
  • Foto van schrijverRoseMade

Stoffen en inspiratie

Ik ben net een paar dagen terug uit mijn geboorteland Nederland. Daarheen gaan is voor mij echt naar huis gaan. Het zien van mijn ouders, mijn zus en mijn neefje en nichtje maakt me zo gelukkig. Het is jammer dat ik niet vaker kan gaan, maar als ik me concentreer op het positieve, is het geweldig als ik wel ga!


Naast het bezoeken van familie en vrienden, hou ik van winkelen met mijn moeder. Naar de winkels gaan waarmee ik ben opgegroeid of nieuwe winkels en cafés ontdekken. Nieuwe trends zien en ideeën opdoen voor nieuwe projecten, zowel voor de inrichting van het huis als voor naaiprojecten.


Een van de winkels die ik niet mag missen is een stoffenwinkel in de stad van mijn moeder. Het is zo groot en ze verkopen alleen maar stoffen! Stoffen van elk denkbaar soort materiaal. Ik zou urenlang stoffen kunnen bekijken en kiezen. Maar om niet te veel geld uit te geven, probeer ik me alleen te concentreren op wat ik echt nodig heb en mezelf misschien een traktatie te gunnen. Een traktatie is dus een stof die ik erg mooi vind maar niet nodig had.Stoffen kopen wordt al snel een verslaving! Maar een verslaving die ons dan in staat stelt om mooie handwerkprojecten te naaien. Projecten die mij en mijn klanten gelukkig maken.


Bij dit bezoek ontmoette ik ook een dame op een beurs die antieke knopen verkocht. Omdat ik dol ben op knopen, heb ik veel tijd doorgebracht bij de kraam van de dame en ontdekt dat er in Nederland zelfs een antieke knopenclub bestaat. Er waren knopen die honderden jaren oud waren en gemaakt van alle mogelijke materialen. Maar over knoppen praten zou een hele post vergen :) . Op de foto's hiernaast zie je enkele van de knopen die ik vond.Kusjes RoseMade


#stoffen #RoseMade #costuracriativa #knopen

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page